22 Ιουλ 2013

Με το κατάλληλο καύσιμο όλες οι μηχανές λειτουργούν.



Δράσης του κινήματος μας, παρουσία βουλευτών, εχθές 21-07-2013  στον κεντρικό συνοριακό σταθμό με τα Σκόπια, στους Ευζώνους Κιλκίς.
 Έγινε αποκλεισμός διέλευσης αυτοκινήτων με το σήμα ΄΄ΜΚ΄΄ στις πινακίδες από Σκόπια χωρίς να εμποδίζουμε τους υπόλοιπους τουρίστες να μπουν στην Ελλάδα καλωσορίζοντας τους με ένα έντυπο που τους εξηγούσε τις θέσεις της Μοναδικής και Αληθινής Μακεδονίας ή τουλάχιστον της Ελεύθερης Μακεδονίας .
Η δράση ήταν παράλληλη με
δράση του κινήματος μας στον συνοριακό σταθμό της Νίκης στην Φλώρινα.

Ακολούθησε επικοινωνία κλιμακίου του Πυρήνα ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ με την υπεύθυνη αρχή για το θέμα του ότι δεν υπάρχει Ελληνική σημαία ούτε για δείγμα, στον ιστό  απέναντι στην τεραστίων διαστάσεων Σκοπιανή.
Ανακοινώθηκε η πρόθεση – προειδοποίηση για έπαρση σημαίας από κλιμάκιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εάν δεν γίνει, άμεσα, έπαρση από τις προσωρινά αρμόδιες αρχές στην περιοχή.
Η επαφή έγινε στις 19:00 ώρα Ελλάδος και στις 22:30(!) μας ενημέρωσαν ότι την επομένη 22-07-2013 το πρωί θα γίνει έπαρση της σημαίας και πως εάν θέλουμε μπορούμε να παραβρεθούμε εκπροσωπώντας το κίνημα μας.
Φυσικά πρόθεση μας δεν είναι να πάμε για να φανούμε σε φωτογραφίες και βίντεο, αλλά να μπει το ιερό Ελληνικό σύμβολο.
Η σημαία μπήκε και εμείς από εδώ και πέρα θα φροντίζουμε να αντικαθίσταται κάθε φορά που ΄΄φυσικά΄΄ ή ΄΄ανώμαλα΄΄ φαινόμενα την εξαφανίζουν.    

Με το κατάλληλο καύσιμο όλες οι μηχανές λειτουργούν…   






    

   



ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ... ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ, ΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑ...

Με μία σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε και πάλι μετά από αρκετά χρόνια την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013, η έπαρση της σημαίας μεταξύ του Συνοριακού Σταθμού Ευζώνων και της Μεθοριακής γραμμής.

ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ