9 Νοε 2015

Οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελούνται από Ποντίους και Πρόσφυγες από τις προδομένες και αλύτρωτες πατρίδες.


«Καλώ τους πατριώτες μου να μην επιτρέψουν στα ακροδεξιά και φασιστικά στοιχεία να πλησιάσουν στον ποντιακό κόσμο», συμπλήρωσε, ενώ τόνισε πως «αν οι πολίτες μπουν στο διαδίκτυο, θα δουν πολλούς που εμφανίζονται δήθεν ως εκπρόσωποι σωματείων να υμνούν τη Χρυσή Αυγή». 

Σε αυτή την δήλωση προχώρησε ο Στάφανος Τανιμανίδης καλώντας ουσιαστικά για βία ενάντια στους Εθνικιστές και συγκεκριμένα ενάντια σε ένα νόμιμο κόμμα που κερδίζει έδαφος συνεχώς στην Ελληνική κοινωνία και μπαίνει στην Βουλή με την ψήφο των Ελλήνων.
Ο Τανιμανίδης λοιπόν συνηθισμένος από την παντοδυναμία του παλαιού ΠΑΣΟΚ, νομίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι το νέο ΠΑΣΟΚ έχει τις ίδιες δυνατότητες ελέγχου της κοινωνίας, των ΜΜΕ και φυσικά της δικαστικής εξουσίας. Για τα δυο τελευταία κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν από εμάς. 

Ο Λαός όμως δεν είναι εκείνο το δικομματικό μπλοκ που συνήθισαν να χειραγωγούν. 
Ο Λαός πλέον αναζητεί την αλήθεια, η αλήθεια όμως σταθερά και πάντα είναι μία. Είναι η φυσική ροή των γεγονότων και η ροή αυτή έχει μία κατεύθυνση, την διάσωση του Έθνους μας και της πατρίδας μας. Καλά θα κάνει η παλιά παθογόνος  κατάσταση να μην βγάζει απαγορευτικά εκ μέρους,τάχα, του ποντιακού στοιχείου που δυναμικό και αγωνιστικό μέρος του ήμαστε ΕΜΕΙΣ! 

Οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελούνται από Ποντίους και Πρόσφυγες από τις προδομένες και αλύτρωτες πατρίδες. Δεν είναι τυχαίο ότι το Κιλκίς με πολύ έντονο το Ποντιακό στοιχείο δίνει το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό στον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πανελλαδικά μετά την Λακωνία. 

Οι Πόντιοι ψηφίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει τους Ποντίους στον αγώνα για δικαίωση του αιτήματος τους για παγκόσμια αναγνώριση της Γενοκτονίας τους από τους Βάρβαρους Μογγόλους της Τουρκίας. 

Φιλία των λαών χτισμένη σε αίμα από γυναικόπαιδα δεν μπορεί να υπάρξει, θα βουλιάξει και θα πνιγεί στο Αίμα και αυτή. 

Όσο για τα καλέσματα, ας τα αφήσουν στην άκρη. 
Την ανοχή για το γενικό συμφέρων στους δύσκολους και ύποπτους αυτούς καιρούς σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την εκλαμβάνουν τα σαπρόφυτα του παρελθόντος ως αδυναμία.


Χατζησάββας Χρήστος
Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή Κιλκίς
βουλευτής