27 Μαρ 2018

Χρήστος Χατζησάββας: Μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για την Μακεδονία και τα εθνικά ιδεώδη! 2 ΒΙΝΤΕΟ


Στην εκπομπή KilkiswebTV και τον Θεόφιλο Κυριακίδη μίλησε ο Βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας, αναφορικά με την ονομασία των Σκοπίων.
Ο βουλευτής μας κατέστησε σαφές ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική, καθώς έχουν χυθεί ποταμοί αίματος για την απελευθέρωσή της, οπότε κανένας ανθέλληνας πολιτικός δεν έχει δικαίωμα να την ξεπουλήσει.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι δεν υπάρχει μακεδονική γλώσσα ή εθνότητα, καθώς ανέκαθεν οι Μακεδόνες ήταν Έλληνες οι οποίοι μιλούσαν την δωρική, μια διάλεκτο της ελληνικής γλώσσας, ενώ δήλωσε απερίφραστα «κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας»!

ΒΙΝΤΕΟ 1

ΒΙΝΤΕΟ 2


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας στον Θεόφιλο Κυριακίδη και την εκπομπή KilkiswebTV για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας.
Αρχικά, ο Συναγωνιστής μίλησε για την ανθελληνική εξωτερική πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που υποχωρεί απέναντι στις διαθέσεις των Σκοπίων για την Μακεδονία μας, στις βλέψεις των Αλβανών για την Ήπειρο και φυσικά στις προκλήσεις των Τούρκων σε Αιγαίο και Θράκη. Απέναντι σε όλα αυτά μόνο η Χρυσή Αυγή τολμά και δηλώνει περήφανα: «Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!».
Όσον δε αφορά τα οικονομικά ζητήματα, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής επεσήμανε την υποκρισία των «ανθρωπιστών» συριζαίων, οι οποίοι προχωρούν ακάθεκτοι στην βαριά φορολογία, τους πλειστηριασμούς και την υπακοή στις εντολές των διεθνών τοκογλύφων.
Στα ερωτήματα σχετικά με το οικονομικό σκάνδαλο Novartis, ο Χρήστος Χατζησάββας τόνισε ότι οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος οφείλουν να λογοδοτήσουν και να πληρώσουν για τις πράξεις τους.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-chatzhsabbas-mono-h-chrush-augh-agwnizetai-gia-thn-makedonia-gia-t#ixzz5AwXos27r


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-sunagwnisths-chrhstos-chatzhsabbas-sto-kilkiswebtv-gia-thn-onomasia-twn-s#ixzz5AwXKjw6D