28 Νοε 2017

Χρ. Χατζησάββας: Καμμένος-Τσίπρας συγκαλύπτουν τις μίζες στα εξοπλιστικά! Άξιοι συνεχιστές της κλεπτοκρατίας - ΒΙΝΤΕΟ


Με την εμπεριστατωμένη ομιλία του στην Βουλή, ο Συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας τοποθετήθηκε επί τις επερχόμενης πώλησης πολεμικού υλικού του Ελληνικού Στρατού στην Σαουδική Αραβία.
Αρχικά, ο Βουλευτής ρώτησε τον Πάνο Καμμένο σχετικά με τις δηλώσεις του ότι η τωρινή κυβέρνηση δεν κάνει παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, όπως η προηγούμενη. Αλήθεια μήπως αναφέρεται στις παρεμβάσεις του καθεστώτος Σαμαρά με σκοπό την φυλάκιση και ουσιαστικά την φίμωση της Χρυσής Αυγής;

Κατέθεσε επίσης και στα πρακτικά της ολομέλειας την ερώτηση που είχε κάνει πριν έναν χρόνο σχετικά με απόρρητο υλικό και καταγγελίες που έστειλε σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες ο Μανώλης Χατζησάββας φερόμενος ως πράκτορας της ΕΥΠ που συνεργαζόταν με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας έως το 2015 - όπως αποκάλυψε η κ.Ραχήλ Μακρή - ενώ τώρα τον καταγγέλλει ο Καμμένος οτι δήθεν είναι πράκτορας της Τουρκίας ενώ παραμένει αναπάντητη έως και σήμερα η ερώτηση!

Ο βουλευτής Κιλκίς χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ ως δεξί πόδι του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι Τσίπρας και Καμμένος συγκαλύπτουν τις μίζες και είναι άξιοι συνεχιστές της κλεπτοκρατίας.
Ακόμη, σημείωσε ότι η κυβέρνηση ενώ φροντίζει για τους "πρόσφυγες", στην ουσία εντείνει το φαινόμενο της προσφυγιάς, πουλώντας πολεμικό υλικό σε αντιμαχόμενες πλευρές στην Μέση Ανατολή.
Επιπροσθέτως, ο Συναγωνιστής ρώτησε τον Καμμένο για τον ρόλο του Μανώλη Χατζησάββα, ενώ ενημέρωσε ότι η Χρυσή Αυγή έχει ήδη καταθέσει σχετική ερώτηση και περιμένει τις πρέπουσες απαντήσεις.
Κλείνοντας ο Χρήστος Χατζησάββας κατέστησε σαφές ότι πρέπει επιτέλους να υπάρξει κάθαρση στο πολιτικό πεδίο και να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, ώστε να οδηγηθούν οι ένοχοι στην Δικαιοσύνη.
(ΒΙΝΤΕΟ)